BINNENKORT BIJ YO EVENTS

FUTURE EVENTS

20 NOVEMBER 2021

HOOFDDORP ZINGT H6 & MORE

Yo Events heeft het geweldige evenement Hoofddorp Zingt H6 & More wederom kunnen verplaatsen! Op 20 november mag Yo Events twee artiesten ontvangen die ook bij Holland zingt Hazes 2020 hebben gezongen: Samantha Steenwijk en Danny de Munk. Tevens zijn er twee gastoptredens van Saskia Soulful en Danny Lit en Yo Events zou Yo Events niet zijn als er geen verrassingen zijn op deze avond!

De avond wordt begeleid en aangevuld door een D.J. De artiesten zingen voornamelijk nummers van Hazes en enkele nummers uit hun eigen repertoire. Wij gaan er vanuit dat wij op zaterdag 20 november 2021 groen licht hebben. Dit met het oog op… Dat een ieder ingeënt is of dat er sneltesten gebruikt kunnen worden. Wij zijn in ieder geval hoopvol! Wij hopen net als jullie dat we eindelijk weer kunnen knallen met zijn allen!

Wij zijn hoopvol maar mocht het onverhoopt wederom niet doorgaan dan verplaatsen wij dit evenement gewoon weer naar een andere datum. Tickets blijven geldig of er kan restitutie aangevraagd worden en wij betalen het bedrag netjes terug. Prijs van het ticket is €33,95 excl. €1,- administratiekosten.

 

Meld je aan op het Facebookevenement van Yo Events!

COMING SOON

YO EVENTS PRESENTS: THE BEST ABBA TRIBUTE

Wij dachten weer te gaan knallen met zijn allen maar helaas… Het evenement op 28 augustus 2021 hebben wij moeten annuleren. Het doet ons verdriet, al deze onzekerheid, maar gezondheid staat voorop. We hopen deze avond op een ander moment alsnog voor jullie te organiseren!

COMING SOON

ROLF SANCHEZ IN CONCERT

Helaas moesten wij Rolf Sanchez in concert annuleren! Natuurlijk wordt dit geweldige evenement verplaatst naar een andere datum. Wanneer dat is…tja, (Yo)ost mag het weten. Meer info volgt zo snel mogelijk!