BINNENKORT BIJ YO EVENTS

FUTURE EVENTS

VERPLAATST NAAR 2 JULI 2022

HOOFDDORP ZINGT H6 & MORE

Op 2 juli 2022 mag Yo Events twee artiesten ontvangen die ook bij Holland zingt Hazes 2020 hebben gezongen: Samantha Steenwijk en Danny de Munk. Tevens zijn er twee gastoptredens van Saskia Soulful en Danny Lit en Yo Events zou Yo Events niet zijn als er geen verrassingen zijn op deze avond!

De avond wordt begeleid en aangevuld door een D.J. De artiesten zingen voornamelijk nummers van Hazes en enkele nummers uit hun eigen repertoire.

Bij Hoofddorp zingt H6 & more zullen maximaal 500 mensen zijn, daarom is testen voor toegang voor dit evenement niet nodig.

Wil je bij deze geweldige avond aanwezig zijn? Wees er dan snel bij want VOL = VOL!

Mocht het onverhoopt wederom niet doorgaan dan verplaatsen wij dit evenement gewoon weer naar een andere datum. Tickets blijven geldig of er kan restitutie aangevraagd worden en wij betalen het bedrag netjes terug. Prijs van het ticket is €33,95 excl. €1,- administratiekosten.

 

Meld je aan op het Facebookevenement van Yo Events!

8 OKTOBER 2022 | 20.00 – 01:00 UUR

YO EVENTS PRESENTS: OLD SCHOOL DANCE PARTY

Zaterdag 8 oktober 2022 gaan wij terug in de tijd! Een MIX & MATCH van live artiesten en D.J.’s.

 

Wij gaan met de voetjes van de vloer op de legendarische muziek van T-Spoon! De bekendste Nederlandse pop/dance formatie, die vele Top-40 hits scoorde in de jaren 90! Dit met o.a. Sex On The Beach, No Time 2 Waste, Mercedes Benz enz. enz.

 

De D.J.s van de avond zijn:
– D.J. Jose, bekend van de jaren 80/90 met vele hits op zijn naam.
– D.J.Alberto Costa, die samen met D.J.Jose het bekende… De Oudheer Broeders vormen. Zij zijn een veelgevraagd D.J. duo die tot op de dag van vandaag nog steeds draaien op de grootste festivals en bij de beste clubs in binnen-en buitenland!

 

Daarnaast nog eens live optredens van twee geweldige zangeressen, Saskia Soulful en Yentje Silvanie! Dus al met al weer een geweldige en unieke avond bij Yo Events!

 

Meld je aan op het Facebookevenement van Yo Events!

COMING SOON

ROLF SANCHEZ IN CONCERT

Helaas moesten wij Rolf Sanchez in concert annuleren! Natuurlijk wordt dit geweldige evenement verplaatst naar een andere datum. Wanneer dat is…tja, (Yo)ost mag het weten. Meer info volgt zo snel mogelijk!

 

COMING SOON

YO EVENTS PRESENTS: THE BEST ABBA TRIBUTE

Wij dachten weer te gaan knallen met zijn allen maar helaas… Het evenement op 28 augustus 2021 hebben wij moeten annuleren. Het doet ons verdriet, al deze onzekerheid, maar gezondheid staat voorop. We hopen deze avond op een ander moment alsnog voor jullie te organiseren!