BINNENKORT BIJ YO EVENTS

FUTURE EVENTS

VERPLAATST NAAR 2 JULI 2022

HOOFDDORP ZINGT H6 & MORE

Op 2 juli 2022 mag Yo Events twee artiesten ontvangen die ook bij Holland zingt Hazes 2020 hebben gezongen: Samantha Steenwijk en Danny de Munk. Tevens zijn er twee gastoptredens van Saskia Soulful en Danny Lit en Yo Events zou Yo Events niet zijn als er geen verrassingen zijn op deze avond!

De avond wordt begeleid en aangevuld door een D.J. De artiesten zingen voornamelijk nummers van Hazes en enkele nummers uit hun eigen repertoire.

Ook bij Yo Events houden we ons aan de maatregelen, voor toegang tot deze gezellige avond is een entreekaart in combinatie met een geldig corona toegangsbewijs (QR-code) vereist.

Wil je bij deze geweldige avond aanwezig zijn? Wees er dan snel bij want VOL = VOL!

Mocht het onverhoopt wederom niet doorgaan dan verplaatsen wij dit evenement gewoon weer naar een andere datum. Tickets blijven geldig of er kan restitutie aangevraagd worden en wij betalen het bedrag netjes terug. Prijs van het ticket is €33,95 excl. €1,- administratiekosten.

 

Meld je aan op het Facebookevenement van Yo Events!

COMING SOON

YO EVENTS PRESENTS: THE BEST ABBA TRIBUTE

Wij dachten weer te gaan knallen met zijn allen maar helaas… Het evenement op 28 augustus 2021 hebben wij moeten annuleren. Het doet ons verdriet, al deze onzekerheid, maar gezondheid staat voorop. We hopen deze avond op een ander moment alsnog voor jullie te organiseren!

COMING SOON

ROLF SANCHEZ IN CONCERT

Helaas moesten wij Rolf Sanchez in concert annuleren! Natuurlijk wordt dit geweldige evenement verplaatst naar een andere datum. Wanneer dat is…tja, (Yo)ost mag het weten. Meer info volgt zo snel mogelijk!