Yo organiseert muziekevenementen voor jong en oud sinds 2015

OVER YO EVENTS

WIE IS YO

Yolanda Drogtrop, beter bekend als Yo van Yo Events, organiseert sinds 2015 muziekevenementen in Hoofddorp.

“Ik was al jaren barkeepster in Hoofddorp en werkte in de avond en nachtelijke uren. Door privé omstandigheden was ik genoodzaakt om mijn baan op te zeggen. Met mijn liefde voor muziek ontstond al snel het idee om muziekevenementen te gaan organiseren.”

YO EVENTS IS EEN FEIT

DE EERSTE EVENEMENTEN

In 2015 was Yo Events’ eerste evenement: Hoofddorp zingt H6 & More in no-time uitverkocht! 

“Muziek is mijn passie en ik kon dan ook niet wachten om Yo Events op te zetten. Yo Events is inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf met meerdere muziekevenementen per jaar.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

YO EVENTS NU

De muziekevenementen die Yo tegenwoordig organiseert zijn met Nederlandse A-artiesten, meerdere gastoptredens en een DJ om de avond op te vullen. De evenementen vinden plaats op diverse locaties in Hoofddorp, vanaf heden worden deze voorlopig gedaan bij Event Center de Rode Loper.

Zien we jou ook binnenkort op één van de meest gewaardeerde muziekevenementen in Hoofddorp?

BOEKINGEN

SASKIA SOULFUL

Saskia is een veelzijdige artiest met een passie voor soul, dance en Nederlandstalig. Saskia Soulful is te boeken via Yo Events voor o.a. bedrijfsfeesten, evenementen en meer. Neem contact op om alle mogelijkheden, nationaal en internationaal, te bespreken.

“Van kinds af aan deel ik mijn passie voor zingen graag met anderen. In 1997 ben ik begonnen in een band met twee andere zangeressen, maar sinds 2005 treed ik ook als solo artiest op. Na de mooiste feesten en vele optredens in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en Spanje, kwam ik via via bij Yo Events terecht.

 

Yo, inmiddels een maatje van mij, geloofde in me en gaf mij de kans om bij elk optreden naast een groot artiest te staan om daar samen een duet mee te zingen. Ik zong met Lange Frans, Ruth Jacott, Samantha Steenwijk en CPG. Doel van Yo Events was om mij hierdoor meer naamsbekendheid te geven en dat is aardig gelukt. Ik hou van zingen want zingen is een emotie en als ik die emotie kan delen door mensen mee te laten genieten dan is mijn doel bereikt.”

– Saskia Soulful